24 Haziran 2013

Kalbi dinlemek #duranadam

 
 
 
 
Durmak;
Durmak çok şey anlatır. Herkesin içine dönmesi gereken bir zamanda #duranadam eylemi gerçekten mutluluk vericiydi.  İçinde sorular, sorgular, korku, kaygı, düşünce varken durabilmek... Acı çekerken, kan akmışken durabilmek... Haksızlık yaşamış, hakkını ararken durabilmek...  Ayakta, dengede, dengeleyerek vücudu, içinden geçenleri dinlemek... Ayin, meditasyon, koca bir es, uzun bir köklenme, dengelenme.... Ağaç gibi köklenmek, sözün- iletişimin sözsel veya hareket enerjisinden sıyrılıp, yürekten geçenleri durarak kulak vermek... Her yer temiz olsun diyorsak önce kendi evimizin önünü temizlememiz gerekiyor. Bu yüzden bu içe dönüş, kendi kalplerimizden geçenleri anlamak, süzmek, temizlemek ve BİR sevgisine bağlanmak için değerli ve biricik bir eylemdi.

Yap, bekle ve izle
Yapmak -eylemin arkasından beklentiye girmeden,
Beklemek -Kurgu ve olasılıkları düşünmeden,
İzlemek- salt gözle- yormadan düşüncen ile...

Yeni enerjinin üzerimizde çok yoğun etkileri var. Terazi gibi bir korkuya -bir umuda yolculuğumuz sürüyor. Fakat terazi sallanarak bir süre sonra dengede durur. Bırakın sallansın. Ama umudu güçlendirerek bu süreçte düşüncelerimize dikkat etmek, öfkemize yenilmemek, dilimizde ve yüreğimizde pozitif şeyleri barındırmamız gerekiyor.

Ne olacak şimdi?
Şimdi ne olacağı gelecek yeniye ayak uydurarak, onun için eskileri atarak başlayabilir. Biz neyi hesap edersek edelim, hesap etmeden olanı görmeye ve farkındalığımızı güçlendirmeye çalışarak bu enerjiyle uyumlu yükselebiliriz.

Bir şey yapmak istiyorum?
Sistemin içinde, otoritenin arasında sıkışmış hayatlarımızda aslında eyleme nasıl katıldığınızdan çok, ortak akıla nasıl düşünce ürettiğinizde önemlidir. Bazı insanlar savaşçı, bazı insanlar şifacı, bazıları da enerjiyi dengeleyici olabilir. Doğaya çıkıp, enerjinizi temizlemek bile bu enerjiye çok büyük katkı sağlar. Mutlaka bir şey yapıyorsunuz ve mutlaka enerjiniz değiştikçe yapmanız gereken şey size gelecektir. Farkında olmanız ve bu farkındalıkla geleni görmeniz yeterlidir.

Neler olacak?
Olan bitenin ötesinde, annelerimizin babalarımızın karmalarını da kendi korku eşiklerimizi görüp, onları temizleyerek ve bu enerjiye uyum sağlayıp farkındalığımız geliştikçe ben ve benim geçmiş karmalarımda temizleniyor. Şu an sadece sen değil, aile bağında olan bir çok kişinin de karması temizleniyor, sen iyi ve farkında oldukça onları da yükseltecek bir enerjiyle donandıkça bu değişim onlara da sıçrayacak.

Asla umutsuzluk hissetme... Asla yüzünü düşürüp, korkularını besleme... Gerekiyorsa dua et, gerekiyorsa detox yap, oruç tut, gerekiyorsa kimseyle konuşma... Kendine göre yöntemini bul...
 
Yanılsamanın içindeki tek gerçek kalbinde....
Kalbini dinle, DUR orada ve gülümse.....
 
 
Brajeshwari.dd / 23.06.2013
 
(Son dönemde yine hissedebildiğim ve bunları yazabildiğim için yüreğim şükranla dolu.... Hızlı hızlı yazıyorum, çünkü benimde bloğumda gezi belleğine dair bir şeyler dursun istiyorum.  İçimden geçenleri uzun uzun yazacak güzel günlerin geleceğini biliyor ve gülümsüyorum.) 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tesekkur ederim..bu sadelik ve ictenlik icin.İyiki varsın ve yazıyorsun....ısıklarda kal
yasemin